Preskoči na vsebino

Naročite se za 10% popust.

Pošiljamo v vse države EU. BREZPLAČNA dostava Slovenija.

Lorella Flego

Lorella Flego: My lovely bag torbice - 4. del


Članek na: glitter.si in na: lorellaflego.com

Svetla barva se odlično poda eni od modnih stalnic te zime: kameljemu plašču. Če pa si želite nekaj rahlo drugačnega lahko stavite na pončo, kot v mojem primeru. Večkrat sem napisala, da je res super kos za vse priložnosti in vztrajam pri tem: zelo mi je bil všeč tudi s pletenim kompletom, ki ga nosim. Na splošno je tista z bež barvo ena najbolj prefinjenih barvnih kombinacij, zato si lahko tudi pozimi omislimo svetle obleke ali kostime, sestavljene iz belih hlač in puloverja, ki jih lahko nosimo s kameljim plaščem.

Če so vam svetle kombinacije všeč tudi pozimi, potem poskusite s tem pravilom: eksperimentirajte s kombinacijami različnih materialov. Denimo dolga svilena obleka bo super z debelim puloverjem, usnjenimi gležnjarji in volnenim plaščem, prav tako je zelo lepa kombinacija krilo iz satena in puli z visokim ovratnikom – seveda vse v slonokoščeni barvi. Med ikonami, ki nas lahko navdušujejo za interpretacijo tega trenda, je jordanska kraljica Rania, ki pogosto izbere oblačila mlečne barve, zlasti ob bolj formalnih priložnostih ali ko gre v parlament.

Belo pozimi lahko uporabimo tudi za svečane priložnosti, če jo kombiniramo s srebrnimi, kovinskimi ali bleščečimi tkaninami. Pri total white videzu zadostuje tudi dodatek lesketanja in bomo takoj izgledale nekoliko bolj praznično. Pletenine so tiste, ki so v svetli barvi zelo hvaležne, zato z njimi nikoli ne zgrešimo: od pletene obleke do pletenega krila (ali kompleta), mimo povsem navadnega pletenega puloverja, ki nikoli ne razočara. Skratka, ta ostaja ena izmed kombinacij, ki jih zares obožujem!

Moj stajling je sledeč: pleten komplet in pončo Chicwish, torbica My lovely bag (moja najljubša doslej!), prstana Gold Philosophy, čevlji Guess.


Nazaj na blog